top of page

Larecoin Community

Public·6446 members

(SUORATOISTO==) FC Lahti KTP elää 25/02/2023


[TV*] Mariehamn KTP elää 2022 12.02.2023 | Okomedical
[Suora lähetys] FC Honka FC Inter elää live 11/02/2023


KTP:n kaksi tuoreinta pelaajaa; senegalilainen Diawandou Diagne (yläkuvassa) ja HJK-taustainen Rico Finnäs (alla). Molemmat ovat trenanneet tämän viikon KTP:n mukana. Harjoitukset on keskitetty Karhulan keskuskentän ruoholle, jossa kotkalaiset ovat totutelleet perinteiseen alustaan. Perjantain Veikkausliiga-ottelu pelataan Lahden hiihtostadionin viheriöllä, joka on luonnonnurmi. FC Lahden avauskokoonpano edellisessä 1–1-tasapeliin päättyneessä Honka-ottelussa (25. 7. 2021): Antonio Reguero (mv); Loorents Hertsi, Timi Lahti, Mikko Viitikko, Kari Arkivuo; Javier Hervas, Matti Klinga, Eemeli Virta; Altin Zegiri, Macoumba Kandji, Arlind Sejdiu. FC Lahden edelliset ottelut: (4. ) Lahti–SJK 2–1, (11.


Osan joukkueistahan KTP on kohdannut jo kahdesti. Vastus on kova, sillä FC Lahti on tällä kaudella ollut vaikeasti voitettava ryhmä. KTP pestasi alkuviikosta Veikkausliiga-miehistöönsä senegalilaisen Diawandou Diagnen (26 vuotta/175), ja harjoitusvahvuuteen on liittynyt myös HJK-taustainen Rico Finnäs (20/175). Päälmentaja Gabri Xatartin mukaan on edelleen epävarmaa, pelaako kaksikko Lahdessa perjantaina. – Odotamme edelleen siirtojen virallistamista, Xatart kertoo.


KTP kohtaa lähes tappiottoman FC LahdenEtusivu Uutiset KTP kohtaa lähes tappiottoman FC Lahden Keskityspalloa nyrkkeilevä maalivahti Anton Lepola on torjuntoineen jälleen tärkeässä roolissa KTP:n kohdatessa FC Lahden perjantaina vieraissa. Kuva on ikävästi päättyneestä HIFK-pelistä. FC KTP jatkaa sarjapisteiden metsästystä perjantaina, kun se matkustaa FC Lahden vieraaksi. Vaikka jo niin sanottua syyskierrosta mennään, iskevät joukkueet yhteen vasta ensimmäisen kerran.


OTTELUENNAKON TARJOAA K-RAUTA KOTKA ”Ei oo Lahden voittanutta” on tuttu mainoslause, jolla myytiin lahtelaista mallasjuomaa. Oluet ovat makuasioita, mutta jalkapallossa lause ei ihan pidä paikkaansa. FC Lahti on tällä kaudella voitettu, mutta vain kahdesti. Lahti hävisi KuPSille ja HJK:lle toukokuussa, mutta sen jälkeen lahtelaiset ovat pelanneet yhdeksän ottelua ilman tappiota päävalmentaja Ilir Zenelin johdolla. Tuoreimpana 1–1-tasapelit Maarianhaminaa ja Honkaa vastaan. Joukkue on sarjassa neljäntenä 23 pisteellä.


– Heillä on silti tärkeitä pelaajia hallitsemaan peliä ja tekemään ratkaisuja, Xatart muistuttaa. KTP lähtee otteluun niskassaan kirvelevä viime sekunnin tasapeli Helsingin IFK:ta vastaan. Xatartin mukaan joukkue on toipunut tapahtuneesta, mutta: – Jos haluamme kasvaa joukkueena, niin meidän on parannettava heikkouksiamme ja korjattava virheitämme ollaksemme valmiita seuraavaan pelin, hän painottaa.


(((TÄNÄÄN!!))) Mariehamn FC Lahti elää 19 helmikuuta 2023


FC Lahti | Lahti - Facebook


– Se auttaa paljon. Lahti on vahva pallonhallintajoukkue, jolla on myös hyvät laitapelaajat. FC Lahti menetti siirtoikkunan avautuessa terävimmän syömähampaansa, kun joukkueen paras maalintekijä ja avainpelaaja Jasin Assehnoun siirtyi Hollannin toisella sarjatasolla pelaavaan FC Emmeniin. Alkukaudella Assehnoun ehti iskeä viisi maalia vastustajan verkkoon. Lahtelaisten riveistä puuttuu perjantaina myös Macoumba Kandji, joka sai varoitustilinsä täyteen viime ottelussa. Poissaolojen varaan ei kuitenkaan kotkalaisleirissä lasketa.


KTP tarvitsee kipeästi sarjapisteitä karkottaakseen putoamiskurimuksen. Tasapelit ovat toki parempia kuin tappiot, mutta vasta voitot kartuttavat pistesaldoa. Pitäisikö KTP:n pelata hyökkäävämmin? Xatart vastaa, ettei kyseessä ole mikään on/off-asetelma. – Joukkue on matkalla ennakoivampaan ja hyökkäävämpään peliin, mutta se on prosessi. KTP on kärsinyt paljon loukkaantumisista. Jotkut pelaajat ovat toipumassa, mutta Xatartin mukaan heidän paluutaan ei kiirehditä. – Loukkaantumisten jälkeen he eivät vielä ole parhaalla tasollaan.


((URHEILU==)) KTP FC Inter elää 2022 18.02.2023


[Striimaa!!!] Mariehamn FC Lahti elää 19 helmikuuta 2023


KTP kohtaa lähes tappiottoman FC Lahden - Kotka


(Jalkapallo) Mariehamn KTP elää 12 helmikuuta 2023


About

Welcome to the Larecoin group! You can connect with other me...

Members

Log In to Connect With Members
View and follow other members, leave comments & more.
bottom of page