top of page

Larecoin Community

Public·6450 members

(SUORATOISTO<<<<) FC Lahti KTP elää 25 helmikuuta 2023


FC LahtiJalkapalloFC Lahti värväsi kaksin­ker­taisen Suomen mestarin27. 1. JalkapalloFC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila lupaa entistä yhtenäisempää joukkuetta uudelle kaudelle18. JalkapalloPuolustaja Teemu Penninkangas jatkaa FC Lahden riveissä23. 11. Lahden kisapuistoLahti neuvottelee Skanskan ja SRV:n kanssa Kisapuiston pääkatsomon raken­ta­mi­sesta16. JalkapallovalmentajaMarko Salo jatkaa Ykköseen valmis­tau­tuvan FC Lahden naisten edustus­jouk­kueen pääval­men­ta­jana28. 10. Päijät-HämeMuutamien fanien epäasial­li­suudet harmittavat yhä FC Lahden hallituksen puheenjohtaja Mika Halttusta25. Päijät-HämeFC Lahti lähtee rakentamaan ensi kauden joukkuettaan takamatkalta – toimi­tus­joh­taja: Oman kaupungin kyvyillä ei kasata koko joukkuetta24.
Päijät-HämeFC Lahti hakee paikkaa naisten Ykkösestä ja uutta pääval­men­tajaa13. PoliisitutkintaPoliisi tutkii jalka­pal­lo­fanien kolmen vuoden takaista tappelua – mukana mahdollisesti HJK:n ja FC Lahden kannattajia16. 9. AC OuluAC Oulu ja FC Lahti pelasivat sunnuntaina nollapelin – oululaisten tie jatkuu Haasta­ja­sar­jassa5. Suomen CupFC Lahti jatkaa taistelua liiga­pai­kastaan: "Siihen on löydyttävä juma­lat­to­masti energiaa, uskoa ja tahtoa"1. LahtiFC Lahti tavoittelee finaa­li­paikkaa Suomen Cupissa31.


FC Lahti kiinnostaa - Omalähiö


Vaikeuksien kautta voittoon: KTP vs. FC Lahti Akatemia


FC Lahti - Wikipedia


” paukutti Aho siirtonsa syistä. Aho pitää Klubia ykkössuosikkina, mutta sen jälkeen tulevat hänen mukaansa TPS ja FC Lahti. Yltiöoptimismia vai realismia? Sen verran jatkan omaa vaahtoamistani, että kaiken natsatessa mitali ja paikka Euroopan kentillä pitäisi olla tuolla kokoonpanolla silkkaa realismia. Toinen vaihtoehto eli perilahtelainen ajattelutapakin on mahdolinen eli odotukset ovat liian kovat ja kaikki menee perseelleen joukkueen taistellessa sarjapaikastaan… Pitkästä aikaa ainakin meikäläinen odottaa Veikkausliigan alkua vesi kielellä. Sitä ennen kuitenkin lauantaina liigacupin finaali klo 14 Kisapuiston tekonurmella.


JalkapalloFC Lahti ja TPS taistelevat paikasta Veikkaus­lii­gassa – takavuosien lahte­lais­pe­laaja Lasse Peltonen muistelee vastaavaa tilannetta 90-luvulta23. LahtiFC Lahti lähtee karsin­taot­te­luiden kimppuun20. Kotimaan jalkapalloNuori mies yritti Lahdessa katsomaan jalkapalloa nyrkkirauta mukanaan – poliisi otti talteen kaksi henkilöä veikkaus­liigan ottelussa17. Päijät-HämeFC Lahti valmistautuu liiga­kar­sintaan: ”Kyllä me liigassa pysytään”17. JalkapalloVPS nappasi Veikkaus­liigan viimeisen euro­tur­naus­paikan IFK Mariehamnin edestä – HIFK:n tyrmännyt Lahti pelaa sarja­pai­kastaan TPS:n tai Jaron kanssa16. LahtiMinihuuhkajat selvitti tiensä EM-jatko­kar­sin­toihin – joukkueessa tiukka lahte­lais­kol­mikko14.


FC Lahti | Lahti - Facebook


Niko Ikävalkon vapaapotku ei mennyt maaliin. KTP selvisi pälkähästä 63. minuutilla, kun Aleksi Tarvonen viimeisteli 1-0-maalin FCLA-maalin takakulmaan. Tarvosen paluu on ollut hyvä, sillä hän on tehnyt molemmissa loukkaantumisen jälkeen pelaamassaan ottelussa maalin ja nostanut kauden kokonaismaalisaldonsa jo seitsemään. Hetkeä myöhemmin FCLA:n Sadikille avautui nopeassa tahdissa kaksi hyvää maalipaikkaa. Ensimmäisellä kerralla Sadik puski pallon maalin yli. Pari minuuttia myöhemmin Sadik pääsi ohjaamaan maalin edestä vapaasti, mutta Jiri Koski esitti loistavan reaktiotorjunnan ja pelasti tilanteen.


Nitin viimeistely kuitenkin ontui ja pallo suuntautui hieman maalin ohi vastustajan päästessään tilanteessa väliin. KTP:n ensimmäinen maalipaikka nähtiin kuitenkin jo ottelun toisella peliminuutilla, kun Pasanen keskitti oikealta laidalta ja ensin Tarvonen pääsi kokeilemaan maalintekoa, mutta hänen vetonsa kilpistyi puolustajaan. Ikävalko ei suti puolestaan ohi paluupallosta ja tilanne kuivui kokoon.


Myös Omalähiö on mukana tukemassa omalta osaltaan FC Lahden taivalta jo toista vuotta. Toimistolta kerrottiin, että Kuhnuriverkostossa on tällä hetkellä mukana jo liki sata yritystä enemmän kuin viime vuonna. Se tekee rahassa noin 30 000 euroa enemmän sponsoritukea jo pelkästään verkoston kautta. Ei lainkaan huono saavutus ja kausi ei ole vielä edes alkanut. Tietysti täytyy muistaa, että ”perinteisesti” Lahdessa ollaan tehty tappiota 100 000 €/kausi, joten kyllähän lisäraha tarpeeseen tuleekin. Nähtävästi jompikumpi, joko Kautosen Tommi tai Hasse on voittanut lotossa tai sitten muutama uusi isompi sponsori on lähtenyt tukemaan FC Lahtea. Muuten ei voi käsittää sitä, että Lahti hankki vielä viime metreillä lisää tasokasta osaamista, kun puolustuksen oikeaan laitaan saapui Turun Interista Joni Aho. Lahden joukkue alkaa olemaan vahva ehdokas kärkikahinoihin, sillä nyt joka pelipaikalle alkaa olemaan tasokasta tunkua. Joni Aho uskoo FC Lahden mahdollisuuksiin Uusi vahvistus Aho sen puki sanoiksi, mitä Lahdessa on vasta uskallettu hiljaisesti kujilla kuiskia: ”Varmaankin suurin syy oli, että uskon Lahden pystyvän menestymään ensi kaudella.


[[KATSOA NETISSÄ<]] Mariehamn FC Lahti elää 2022 19


FC Lahti kiinnostaa - OmalähiöFC Lahden kausi lähtee käyntiin parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun mustat kuhnurit iskevät yhteen JJK:n kanssa taistelussa liigacupin voitosta. Ottelu pelataan Kisapuiston tekonurmella lauantaina. Mielenkiintoista nähdä kuinka paljon finaali vetää paikalle porukkaa. Uskon, että tuhannen katsojan raja rikotaan ja tuskinpa enemmälle porukalle katsomoita saadaan kentän reunalle rakennettuakaan. FC Lahti seilaa tällä hetkellä vahvassa myötätuulessa. Joukkue kiinnostaa kaupungilla ja yrityksetkin ovat lähteneet hyvin mukaan tukemaan toimintaa, kuka pienellä ja kuka isommalla summalla.


Vaikeuksien kautta voittoon: KTP vs. FC Lahti AkatemiaKTP sai vieraakseen FC Lahti Akatemian. KTP sai maanantaina 28. elokuuta Arto Tolsa Areenalla vastaansa sarjajumbo FC Lahti Akatemian (tästä eteenpäin FCLA) ja joutui tekemään täyden päivätyön voiton eteen. KTP:n avauskokoonpano meni todelliseen remonttiin, kun Manel Subirats Gasparin aloitti keskikentän keskustassa Marko Tyyskän parina, Niko Ikävalko nähtiin tällä kaudella ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa, Oskari Pasanen pelasi oikeana laitapuolustajana ja Aleksi Tarvonen jatkoi avauksessa vasemmalla laidalla. Lucas dos Santos puuttui loukkaantumisen takia ja Saku Kvist istui vaihtopenkillä. FCLA:n riveihin täksi kaudeksi Kotkasta siirtynyt Oskari Kekkonen pääsi pelamaan ensimmäistä kertaa vanhaa seuraansa vastaan vieraiden paidassa.


72 minuutin pelin jälkeen ottelu käytännössä ratkesi, kun Driton Shala pääsi viimeistelemään KTP:n 2-0-maalin. Ottelun loppupuolella nähtiin yksi uusi KTP-debyytti, kun keskikentän keskustaan vaihdettu Said Ahmed Abdulkadir pääsi kentälle Oskari Pasasen tilalle. Vaihto päätti myös Manelin uran KTP:n keskikentän keskustassa, sillä todennäköisesti mies nähdään jatkossa hänelle tutummalla oikean puolustajan paikalla. Abdulkadir ehti pelata noin reilut kymmenen minuuttia ja tämän perusteella kyseessä on ainakin melko kehityskelpoinen nuori pelaaja. Ikävalko jouduttiin ottamaan vaihtoon 79. minuutilla uusiutuneen etureisivamman takia, mutta ilmeisesti loukkaantuminen ei kuitenkaan ole niin paha kuin miltä se aluksi näytti. Lopulta KTP nappasi numerollisesti selkeän 2-0-voiton, mutta FCLA oli selvästi parempi joukkue kuin mitä sarjataulukko tällä hetkellä näyttää.


Useita huippupelaajia kasvattaneen ja kahta Suomen mestaruutta juhlineen satamakaupungin paluu on otettu ilolla vastaan. Kotka tuo intohimoa sarjaan, joka sitä juuri kaipaa. – Kotka elää talvisin ja kesäisin jalkapalloa, KTP:n kapteeni Valeri Minkenen hehkuttaa. Nähtäväksi jää, mihin asti into riittää sarjataulukossa. Nousun jälkeen KTP vahvisti rivejään liigakokemuksella vähän joka puolelle: maaliin Jere Pyhäranta, puolustukseen Juuso Salonen, Felipe Aspegren ja Nosh A Lody, keskikentälle Ilari Äijälä ja Tamas Gruborovics sekä hyökkäykseen Juho Lehtonen ja Sasha Anttilainen.


FC Lahti Akatemialla oli ensimmäisellä jaksolla kolme erinomaista tilaisuutta maalintekoon, mutta lahtelaisten viimeistely on ontunut läpi koko kauden. Näin kävi tälläkin kertaa. 21 minuutin pelin jälkeen FCLA pelasi näppärän kulmakuvion, jonka seurauksena pallo viuhui vain vähän KTP:n maalin yli. Hetkeä myöhemmin Irfan Sadik täräytti pallon voimalla KTP-maalin ylärimaan. Jakson lopussa FCLA:n kapteeni Robin Saastamoinen pääsi vielä läpi vasemmalta laidalta, mutta hänen sijoituksensa painui hieman takatolpan ohi. Toisen jakson alussa FCLA vaikutti jopa aktiivisemmalta joukkueelta ja se pystyi luomaan useita pitkiä kontrolloituja hyökkäyksiä. Ikävalko pääsi yrittämään maalintekoa vapaapotkusta 59. minuutilla, mutta veto suuntautui yli maalin.


(((TÄNÄÄN!!))) Mariehamn FC Lahti elää 19 helmikuuta 2023


Namika on kärsinyt talousvaikeuksista viime vuodet, kun mestaruuskauden 2008-2009 jälkeen kävi ilmi, että seura on elänyt yli varojensa. Mestaruuden jälkeiset kaudet ovat olleet menestykseen tottuneelle lahtelaisyleisölle tervanjuontia, kun lahtelaislähtöiset runkopelaajat ovat siirtyneet muualle ja joukkueen menestys on ollut heikkoa. Katsojia on silti valunut Urheilutalon lehtereille yllättävän paljon – jopa enemmän kuin viime vuosien joukkueet olisivat ansainneet. Tämä kielii koripallon kääpiömaan Suomen mittapuulla kaupungista, jossa on ehtaa koripallokulttuuria. Tähän kulttuuriin kuuluvat niin asiantunteva yleisö, riehakas faniryhmä, vuosien varrella lukuisia pelimiehiä tuottanut juniorimylly, kuin Lahden Urheilutalokin.


Ottelu alkamassa. Joukkueiden avauskokoonpanot FCLA (4-4-2) KTP (4-4-1-1) KTP pelaaminen oli erityisesti ensimmäisellä jaksolla jotenkin todella hapuilevaa. Paljon harhasyöttöjä ja jopa palloon kompastumisia. Joukkue onnistui luomaan toki hyviä maalipaikkojakin, mutta tällä kertaa Niko Ikävalko oli myös hieman epäonnekas, että yrityksistä yksikään ei päätynyt lahtelaisten maaliin. Nitin paras maalipaikka nähtiin 25 minuutin kohdalla, kun Driton Shala pelasi hänet läpiajoon.


Alkais jo! -Pete Salomaa- Namika Lahti kuuluu Korisliigaan Namika Lahti otti viime lauantaina KTP:tä vastaan Urheilutalolla kauden tärkeimmän voittonsa ja FoKoPon jatkaessa rämpimistään lahtelaisjoukkue varmisti itselleen sarjapaikan myös ensi kaudeksi. Vuosi on ollut Namikalla erittäin vaikea: syksyllä jännättiin pudotuspelipaikan puolesta, keväällä sarjapaikan. Namika löysi kuitenkin itsensä joukkueena silloin, kun sitä eniten tarvittiin. Maaliskuun lopun ja huhtikuun alun yllätysvoittoja oli vaikea ennustaa vielä muutama viikko sitten, vaikka päävalmentaja Ilkka Palviainen vakuuttelikin luottoa joukkueensa pelaajiin ja tekemiseen vaikeimpinakin hetkinä.


(URHEILU===) Mariehamn FC Lahti elää 2022 19 helmikuuta


About

Welcome to the Larecoin group! You can connect with other me...

Members

 • Technical Support
 • acutrack website
  acutrack website
 • Dwayne Smith
  Dwayne Smith
 • Ishita Pataliya
  Ishita Pataliya
 • Ridhima Desai
  Ridhima Desai
Log In to Connect With Members
View and follow other members, leave comments & more.
bottom of page