top of page

Larecoin Community

Public·5674 members
(((Free))) Bayer 04 Leverkusen vs Atlético Madrid live online 13 September 2022
(((Free))) Bayer 04 Leverkusen vs Atlético Madrid live online 13 September 2022

[[TRANSMITERE LIVE<<<<]] U Cluj vs Botoşani în direct online 25 februarie 2023

După 11 etape, FC Botoșani se află pe locul 12, cu doar 12 puncte, și cu un golaveraj de -7. Universitatea Cluj se află pe poziția a 14 a Superligii, loc de baraj, cu un cumul de doar 10 puncte. Mihai Teja, tehnicianul moldovenilor, a primit un ultimatum de la Valeriu Iftime, după ce în ultimele 5 etape echipa a obținut un singur punct: „Vă spun sincer că după înfrângerea cu Sepsi nu m-am simțit deloc bine și am preferat să stau un pic mai retras. Am și analizat bine, am vorbit cu Mihai, iar dacă era să decid să nu mai merg pe mâna lui, atunci o decideam chiar din noaptea aceea. Însă, eu am mare încredere în Teja, iar eu sper că el le va da peste nas tuturor care îmi tot transmit că Mihai Teja este un antrenor doar de primele 7 etape. Unii tot spun despre el că așa a făcut mai pe la toate echipele.

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani 1-1. Remiză în Gruia! Veşti

Filip, R. Pires, Purece – Fl. Haită, L. Fulop, Ely Fernandes Rezerve: Gorcea – Nowak, G. Simion, Remacle, Bic, Horșia, Hofman, Thiam, A. Bălan Antrenor: Eugen Neagoe Universitatea Cluj: 33. Gorcea – 2. Vlădoiu, 18. Fl. Ilie, 44. Ispas, 5. Briceag – 16. I. Filip, 52. R. Pires, 94. Bic – 10. Haită, 9.

38: Lansare în adâncime pentru Țigănașu, balonul este îndepărtat de apărători Min. 24: Santos încearcă o rupere de ritm, dar nu controlează bine balonul și iese în afara terenului Min. 1: A început meciul! FC Botoșani – U Cluj, echipele de start FC Botoșani: E. Pap – Patache, Dican, Boli, Țigănașu – Shahaf, Sylla, Ivanov – M. Santos, M. Roman II, Mailat Rezerve: A. Ureche – Mussis, Șeroni, Dragu, M. Roman I, Perianu, Camara Antrenor: Mihai Teja U Cluj: Iliev – Șt. Vlădoiu, Fl. Ilie, D. Ispas, Briceag – I.

Astăzi, U Cluj - FC Botoşani - Gazeta de Botoșani - GazetaBt. ro: Stiri Botosani, Politica Botosani, Sport Botosani, Evenimente Botosani, Anunturi Gratuite Botosani, Muzica BotosaniAstăzi, 25 februarie, de la orele 17. 00, se va disputa partida dintre Universitatea Cluj și FC Botoşani. Doar o înfrângere au suferit ardelenii în ultimele 10 partide disputate în campionat din postura de gazde, în rest au patru victorii şi cinci rezultate de egalitate. Trei succese, o remiză şi numai o partidă pierdută este palmaresul înregistrat de gruparea moldavă în cele cinci meciuri jucate pe prima scenă în 2023. Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont câte o victorie, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate. Prima confruntare a avut loc pe 7 octombrie 2013, FC Botoşani – U Cluj 1-1 (antrenori Cristian Popovici / Gheorghe Barbu). Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 3 octombrie 2022, FC Botoşani – U Cluj 1-1, goluri marcate de Mihai Roman II, respectiv Adrian Bălan.

FC Botoșani - U Cluj, Live Video Online, de la ora 18:00FC Botoșani și Universitatea Cluj au încheiat la egalitate meciul din cadrul etapei cu numărul 12 din Superliga României, 1-1. Ambele goluri au fost marcate cu capul: Mihai Roman II a deschis scorul în minutul 56, iar Adrian Bălan a închis tabela cu un sfert de oră înainte de final VEZI AICI cele mai importante faze ale partidei dintre FC Botoșani și Universitatea Cluj. FC Botoșani – U Cluj 1-1, Live Video Online Min.

Astăzi, ora 17.00: „U„ Cluj – FC Botoșani

Fotbal: Scoruri live 'U' Cluj, rezultate și program meciuri

Notele lui Banciu Un concept nou pentru emisiunile de sport din România: Radu Banciu dă note principalelor personaje din sport, în săptămâna care a trecut. Vlad Măcicășan și Radu Banciu vă așteaptă pe Look Sport+ în fiecare seară de luni. PUP-O, MĂ! După succesul avut de producţiile Pup-o, mă! 1 şi Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveştii într-un serial de televiziune. Cei doi fraţi ciobani, Tică (Alin Panc) şi Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie.

PrimaPlay.ro

[[[STREAMING#]](((] UTA Arad vs Botoşani în direct 2022 11

Cl. Bălan, 7. Ely Fernandes Rezerve: 12. Iliev, 8. Remacle, 11. Tescan, 19. M. Moraru, 20. Purece, 30. Horșia, 80. L. Fulop, 97. Hoffman, 98. G. Simion Antrenor: Eugen Neagoe Stadion: Municipal, Botoșani Arbitru: Bogdan Dumitrache / Asistenți: Mircea Orbuleț, Alexandru Vodă Arbitru VAR: Florin Andrei / Arbitru AVAR: Ionel Dumitru Moldovenii vin după înfrângerea drastică cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-7.

Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate live

Valori comune nouă şi tuturor personajelor de la Center of Hope, cu sau fără blană. Secretele președintelui Secretele Președintelui - comedie la nivel înalt! PrimaTV prezintă un nou serial de comedie, în fiecare vineri, de la 22:00. Insider Politic Sebastian Zachmann pune în discuție cele mai importante evenimente din actualitatea românească, alături de invitați de marcă.

FC Universitatea Cluj vs FC Botoșani rezultate live, H2H și

Log In to Connect With Members
View and follow other members, leave comments & more.
bottom of page